فرمولاسيون صنايع لبني فرمولاسيون صنايع لبني .

فرمولاسيون صنايع لبني

فرمولاسيون گوشت و مرغ چيست؟

تغييرات در سبك زندگي و نوع غذا خوردن باعث شده است تا فرمولاسيون مواد پروتئيني در حوزه هاي مختلف دستخوش تغييراتي شود. در واقع اين فرمولاسيون بيشتر به سمت مواد اماده و نيمه اماده راه پيدا كرده است. يكي از محبوب ترين اين مواد را مي توان  فرمول توليد همبرگر دانست كه همواره طرفداران خاص خود را داشته است. در ادامه به بررسي و معرفي فرمولاسيون مواد پروتئيني و گوشتي خواهيم پرداخت. 

فرمولاسيون مواد پروتئيني

فرمولاسيون گوشت و مرغ چند نوع است؟ 

  • با استفاده از انواع افزودني مي توان طعم گوشت را در انواع مختلفي توليد كرد. در واقع  فرمول چاشني و ادويه باعث مي شود تا گوشت شما طعم منحصر به فردي بگيرد و به شكل دلخواهتان در بيايد. انواع استيك و بيف و همبرگر از جمله فرآورده هاي گوشتي هستند كه با توجه به فرمولاسيون خاص خود طعمي منحصر به فرد را توليد كرده اند. بنابراين بسياري از شركت ها با توجه به محصول توليدي خود از اين فرمولاسيون استفاده مي نمايند. 
  • مرغ نيز با توجه به فرموله سازي هاي مختلف به انواع محصولات تبديل مي گردد. انواع شنسل و بال و كتف از جمله اين محصولات است كه هر كدام با توجه به طعمشان طرفداران خاص خود را دارند. اگر شما نيز علاقمند  به توليد اين محصولات هستيد و مي خواهيد تجاري سازي كنيد، پيشنهاد مي شود از طعم سازي استفاده كنيد تا هزينه خود را كاهش داده و در ميان رقبا بهترين باشيد. 

بهترين مشاوره فرمولاسيون گوشت و مرغ  

شركت ها و علاقمندان به استفاده از اين خدمات مي توانند با مراجعه به وب سايت مركز فرمولاسيون غذايي ايران، از تمامي اين خدمات بهره مند گردند. كباب‌هاي طعم دار و ساده، جوجه كباب‌هاي مختلف، ناگت، شينسل، برگر و … تنها گوشه اي از اين محصولات هستند كه بسيار مورد علاقه مصرف كنندگان ايراني قرار گرفته اند. اين مجموعه با داشتن كارشناسان متخصص حوزه مشاوره فرمولاسيون انواع مواد غذايي پروتئيني، كارنامه خوبي از فعاليت هاي مشترك با برندهاي مختلف را در كشور دارد. بهره مندي از امكانات آزمايشگاهي، تسلط به استفاده بهينه از انواع افزودني ها و مواد مورد نياز طعم سازي، مهندسي طعم و تجازي سازي مواد پروتئيني از مهم ترين ويژگي‌هاي كارشناسان خبره اين مجموعه است.


برچسب: فرمولاسيون گوشت و مرغ، فرمولاسيون مواد پروتئيني،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ساعت: ۱۲:۵۸:۰۰ توسط:مبينا مرادپور موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :